Estetică dentară

Cu toții ne dorim dinți frumos aliniați, drepți și de un alb strălucitor, dar în cele mai multe cazuri acest zâmbet se obține doar în cabinetul medicului stomatolog.
Orizont Dent Stomatologie Constanta

Un zâmbet atrăgător și sănătos la Orizont Dent

Tratamentele de estetică dentară precum tehnici de albire, lucrări protetice în laborator (coroane de ceramică integrală sau pe suport de zirconiu, fațetele ceramice) ajută la obținerea unui zâmbet sănătos și estetic. Iar cu ajutorul aparatelor ortodontice se obține alinierea armonioasă a dinților.

Albire dentară

La Orizont Dent procedura de albire a dinților începe cu un detartraj, urmat de periaj și pulverizări cu aparatul de airflow care îndepărtează placa bacteriană și eventualele pete cauzate de nicotină, în cazul pacienților noștri fumători.

Apoi urmează procesul de albire ales în funcție de nevoile și așteptările pe care le are pacientul în urma discuției cu medicul stomatolog.

Fațete dentare

Reprezintă o soluție perfectă și modernă pentru obținerea unui zâmbet perfect. Fațetele dentare sunt niște structuri subțiri realizate din ceramică ce satisfac nevoia unei estetici superioare.

Acestea sunt indicate la pacienții care au dinții scurți, cu spații între ei, cu diferite pigmentări, ce nu pot fi tratate prin alte proceduri.

Coroane ceramice pe suport de zirconiu

Sunt o altă alternativă a tratamentului de albire pentru obținerea unui zâmbet perfect. Coroanele ceramice pe suport de zirconiu sunt folosite în cazurile în care deteriorarea dinților este mai mare, având avantajul unei rezistențe crescute și neschimbându-și culoarea.

Gutiere ortodontice

Gutierele ortodontice transparente sunt o alternativă modernă la aparatele dentare, o metodă eficientă pentru alinierea corectă a dinților. La Orizont Dent folosim unul dintre cele mai avansate sisteme de aliniere dentară produs în Germania ce oferă siguranță și posibilitatea de corecție a multor probleme de aliniere.