Termeni și condiții

 

Introducere

Site-ul www.orizontdent.ro (numit în continuare “site”) este administrat de MEDICAL ORIZONT DENT SRL, cu sediul social in Constanța, Str. Dezrobirii, 112, Bl. Is 6, Sc. B, Ap. 35, înmatriculată la Registrul Comertului Constanta sub nr. J13 / 2937 / 2018, având CUI RO 40046082 (numită în continuare “MEDICAL ORIZONT DENT SRL”).

Informațiile conținute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clienților MEDICAL ORIZONT DENT SRL și nu se aplică altor jurisdicții. MEDICAL ORIZONT DENT SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele conținute de acest site să fie cât mai corecte și mai actuale. De asemenea, MEDICAL ORIZONT DENT SRL își rezervă dreptul de a modifica specificațiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

Legi și jurisdicții

Acest site a fost creat și funcționează în concordanță cu legile în vigoare în România. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile și tribunalele din România vor avea jurisdicție exclusivă.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, în interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Accesul limitat nu ii conferă dreptul utilizatorului de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a MEDICAL ORIZONT DENT SRL sau a partenerilor săi. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totuși, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Acceptarea termenilor și condițiilor

Website-ul www.orizontdent.ro se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.