Implantologie dentară

Lipsa unui dinte te face să îți ascunzi zâmbetul, dar pe lângă problemele estetice apar și cele de dicție și de funcționalitate. În plus, poate apărea și un sentiment de neîncredere în propria persoană. Poți evita aceste probleme apelând la un tratament simplu, rapid și nedureros.
Orizont Dent Stomatologie Constanta

Ce este implantologia dentară?

Implantologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți cu implanturi dentare. În funcție de starea de sănătate a organismului și de igiena fiecărei persoane, un implant dentar poate rezista 10 – 15 ani sau chiar toată viața.

Ce este implantul dentar ?

Un implant dentar este o componentă protetică ce se inserează în osul mandibular sau maxilar pentru a substitui un dinte lipsă, a oferi suport pentru o lucrare protetică fixă, sau pentru o proteză mobilă.

Pentru că materialul din care este alcătuit un implant trebuie sa fuzioneze cu osul și să se osteointegreze, folosim materiale de cea mai bună calitate pentru ca implantul dentar să fie acceptat de către organism.

Implantologia dentară la Orizont Dent

Avantajele implantului dentar realizat la Oriozont Dent 

  • implantul dentar este mai confortabil față de lucrările clasice
  • se păstrează integritatea dinților de lângă implant
  • aspect natural asemănător dintelui natural
  • reduce apariția cariilor

Îngrijirea implantului dentar

Între 1 si 6 % din totalul pacienților își pierd implantul din cauza stării de sănătate precare, și a igienei orale nesatisfăcătoare, sau din cauza fumatului.

Pentru ca implantul dentar să reziste o viață întreagă recomandăm ca fiecare pacient să aibă o igienă dentară adecvată acasă și să nu rateze consultațiile periodice recomandate.