Despre noi

Încă din 2015, construim încredere, zâmbet cu zâmbet pentru toți cei ce decid să calce pragul clinicii noastre stomatologice din Constanța. Un loc în care ești întâmpinat de o atmosferă călduroasă și prietenoasă, diferită de sălile de așteptare reci și fără personalitate cu care erai obișnuit.

echipa orizont dent

Drumul tău către un zâmbet sănătos începe aici

Ne-am făcut o misiune din a ajuta oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să nu se simtă complexați de zâmbetul lor atunci când interacționează cu alte persoane.

Credem cu tărie că prevenția este cel mai bun tratament și că povestea oricărui zâmbet sănătos începe cu un control stomatologic regulat. Periajul făcut de două ori pe zi, folosirea apei de gură, a aței dentare și a scobitorilor interdentale sunt cele mai bune tehnici de prevenție pe care le poți face acasă. Iar noi te așteptăm la controloalele stomatologice regulate și igienizările periodice ce te vor ajuta să îți menții zâmbetul pe care ți-l dorești.

Prietenii pe care te poți baza

Cu prietenii potriviți, mereu poți obține tot ceea ce îți dorești. Suntem medici stomatologi specialiști, dar înainte de toate suntem oameni. Mai mult, am fost și noi pacienți și știm câte gânduri și griji ai chiar înainte de a ajunge într-o clinică dentară. Și de aceea, ascultăm, înțelegem, explicăm procedurile și facem tot posibilul ca frica de dentist sau de o posibilă durere să dispară până când te așezi pe scaunul din cabinetul nostru stomatologic.

Este modul în care am reușit să consolidăm cu pacienții noștri relații de încredere și de lungă durată ce nu se limitează la o simplă relație medic – pacient.

Fără durere, fără neplăceri

Nici nouă nu ne place durerea și mereu reușim să găsim o cale de a o alunga cu ajutorul tratamentelor stomatologice disponibile în clinica noastră.

Reușim întotdeauna să le oferim pacienților noștri zâmbetele pe care și le doresc, prin servicii stomatologice nedureroase de estetică dentară, implantologie, protetică dentară, endodonție, odontoterapie și plasmolifting.

Ești pregătit să ai zâmbetul pe care ți-l dorești ? Te așteptăm cu drag!