Fa cunostinta cu ECHIPA NOASTRA

Professionals

Welcome to Medical Clinic

Tehnicienii dentari:

Colaboram cu o echipa de tehnicieni profesionisti, care trateaza fiecare caz in parte cu maxima seriozitate. Materialele dar si dotarile tehnice sunt de ultima generatie, si impreuna cu talentul si pregatirea de care au parte, produc lucrari frumoase care imita intocmai Naturalul.

Suntem o echipa tanara de medici care impartasesc aceeasi idee de profesionalism. Credem ca specializandu-ne la zi va putem oferi un tratament la inalte standarde. Scopul nostru nu este sa fim o clinica mare si rece. Vrem sa oferim pacientilor care vin la noi atat siguranta actului terapeutic dar si sa sa se simta confortabil intr-un cadru cat mai familiar, uitand de durere dar si de frica de dentist. Prietenia, valorile si principiile comune, respectul reciproc intre medici, astea sunt cuvintele care ne caracterizeaza.

Asistentele noastre lucreaza la noi de cand si-au terminat studiile, formandu-se aici la clinica, impreuna cu noi. Suntem fericiti sa spunem ca ne mandrim cu colegele noastre si putem sa zicem ca ele sunt trupa de comando sanitar in lupta cu microbii, al igienei, dar sunt si cele care le poarta grija pacientilor nostri.

Din 15 mai zâmbim din nou împreună

Am luat toate măsurile pentru ca pacienții noștri să fie în deplină siguranță și vă așteptăm cu drag din 15 mai când redeschidem clinica dentară Orizont Dent.
Folosim echipamente de protecție adecvate, triem pacienții înainte de intrarea în clinică și prelungim timpul între programări pentru dezinfecție.
 
E momentul să reîncepem să zâmbim!
 
Programează-te