
Detartrajul cu ultrasunete: Curățare eficientă lipsită de neplăceri
Știm cu toții cât de dăunătoare este placa bacteriană pentru dantură, însă deseori nu ne încumetăm să programăm un detartraj din cauza fricii de durere în timpul tratamentului. Din fericire…

Mobilitatea dentară – Mai poate fi salvat un dinte care se mișcă?
Dacă ai observat că unul sau mai mulți dinți au început să se miște, probabil te întrebi ce poate fi făcut. Vestea bună este…

Cum scapi de frica de dentist?
Frica de dentist este una dintre cele mai comune fobii din lume, însă este o teamă care poate fi depășită mult mai ușor, atât timp cât ai încredere în medicul tău. Spre deosebire de alte temeri, frica de dentist poate avea un efect negativ asupra…

Scanner intraoral – Amprenta dentară digitală și avantajele ei
Scanarea intraorală este cea mai bună metodă de amprentare dentară, având numeroase beneficii atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Când comparăm această procedură cu amprentarea tradițională, se disting mai multe avantaje…

Cum afectează deficitul de vitamina D sănătatea orală?
Un aspect al prevenției dentare despre care nu se discută îndeajuns este cât de importantă este alimentația pentru protejarea danturii. De aceea, astăzi scoatem la iveală unul dintre micronutrienții indispensabili pentru sănătatea orală: vitamina D.

Cum poți obține un zâmbet perfect aliniat cu aparatul dentar tip gutieră Modern Clear
Aparatul dentar tip gutieră nu este un tratament ortodontotic nou, însă a evoluat în timp într-o soluție de încredere, deseori mai rapidă și mai convenabilă decât aparatul dentar cu sârmă.

Ghidul sănătății dentare în vacanță
Cum să îți menții zâmbetul sănătos în vacanță, Ce poți face pentru a obține zâmbetul pe care ți-l dorești fără să îți strici vacanța, Ce să faci în cazul unei probleme stomatologice care apare când ești în vacanță pe litoralul românesc.

Tratamente cu laser dentar, pentru zâmbete sănătoase fără durere la Orizont Dent
În mod normal, dinții de lapte sunt mai albi decât dinții definitivi. Odată cu înaintarea în vârstă, dinții devin mai închiși la culoare datorita schimbărilor care se produc în structura lor.

Despre albirea dentară
În mod normal, dinții de lapte sunt mai albi decât dinții definitivi. Odată cu înaintarea în vârstă, dinții devin mai închiși la culoare datorita schimbărilor care se produc în structura lor.

Cum să moderezi consumul de zahăr de Sărbători
Atunci când intrăm în perioada premergătoare Sărbătorilor, tentațiile culinare diverse cresc, și aici ne referim mai ales la dulciuri și preparate pe bază de carne.